Kom inte din tidning idag?

Varje dag delar våra duktiga distributörer ut tidningen till tusentals prenumeranter och vår ambition är naturligtvis att alla ska få sin tidning i tid varje dag. Tyvärr händer det ibland att vi inte lyckas fullt ut. Det tycker vi självklart är tråkigt och det kan finnas flera orsaker till detta. Se gärna nedan vad du som prenumerant kan hjälpa oss med. I samband med röda helgdagar har vi tidningsfria dagar då tidningen inte delas ut.

Anmäl utebliven tidning

Här kan du anmäla att din tidning inte kom. Vänligen fyll i dina önskemål och uppgifter i formuläret nedan:

Varför kom inte min tidning?

Har du angett rätt och fullständig adress?

Det är viktigt att vi har rätt adressuppgifter för att du ska få din tidning, har du t.ex. ett lägenhetsnummer behöver vi det. Kontakta oss gärna och se att vi har rätt adress registrerad.

Sommar/tillfälliga adresser

Är du osäker på vilken adress du har, kan ditt kommunkontor hjälpa dig. På vissa sommaradresser delar vi ut tidningen i samlingslådor där du får hämta din tidning. Till sommaradresser delar vi ut tidningar mellan den 15 maj och den 15 september.

Är din brevlåda tydligt märkt med namn?

För att underlätta för distributören måste det finnas namn på brevlådan.

Låst port?

Om porten till hyreshuset där du bor är låst, kan distributören inte komma in med din tidning, då lämnas tidningen oftast utanför dörren istället. Kontakta din hyresvärd för att säkerställa att budet kommer in på morgonen.

Tidningen kommer sent

Vi försöker alltid att komma med din tidning i rätt tid men ibland inträffar det saker som vi inte kan styra över, det kan exempelvis vara sent från vårt tryckeri, distributören kan bli sjuk och en vikarie måste kallas in eller så kan vädret som till exempel halka göra att tidningen kommer senare än vanligt.

Tidningsfria dagar

Normal utgivningsfrekvens: måndag till och med lördag

Röda helgdagar är tidningsfria dagar.